لیست اختراعات احمد حاجي پور


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ اظهارنامه: 1391/07/18
تاریخ ثبت: 1391/08/21
خلاصه اختراع:

همگام با پيشرفت صنعت و تكنولوژي، نياز به دستگاهها و تجهيزات متنوع و تك منظوره روزبروز افزايش مي‌يابد. علاوه بر اين تنوع، سليقه‌هاي گوناگون استفاده‌كنندگان و روند به سوي تكامل صنعت ، موجب شده‌اند كه ديگر سيستمهاي توليدي قديمي مانند ماشينهاي تراش معمولي ، جوابگوي تغييرات مداوم در تقاضاهاي بازار نباشند. در نتيجه، با تنگ تر شدن عرصه رقابت ، توليدكنندگان در سالهاي اخير به ابداع سيستمهاي توليدي پيشرفته روي آورده‌اند تا بتوانند هم قادر به ارضاي نيازهاي مشتري باشند و هم بقاي خود را تضمين نمايند. در اين اختراع دستگاهي طراحي و ساخته شده است كه عمل توليد ، پرس ، ايجاد حلقه واشر بصورت خودكار و بدون دخالت كاربر و با سرعت بالا و خطاي پايين ، انجام مي دهد.

تاریخ اظهارنامه: 1395/01/18
تاریخ ثبت: 1395/01/18
خلاصه اختراع:

دست مصنوعي ساخته شده در دانشگاه فردوسي مشهد در شاخه ي علم بايونيك قرار دارد ،داراي كنترل نيرو ،موقعيت و كاملا با اراده ي شخص معلول مي باشد. ساختار مكانيكي آن كاملا مطابق با دست انسان است . و قابليت نمايش سيگنال هاي الكتروميوگرافي و ارتباط با تلفن همراه و رايانه شخصي را دارد. دست هاي مصنوعي ساخته شده از دو سيستم كنترلي پيروي مي كنند. سيستم اول با استفاده از الگو هاي الكتروميوگرافي است كه لازمه آن استفاده از چند كنال دريافت الكتروميوگرافي است. وسيستم دوم استفاده از روش بدون الگو است كه تنها با يك سيگنال الكتروميوگرافي عمل مي كند. توانسته ايم معايب سيستم اول را رفع نماييم. RFIDمحصول ساخته شده ي ما با روش دوم پايه ريزي شده و با استفاده از روش از مزاياي طرح فوق مي توان به : 1.ايجاد آمادگي سريع كاربر براي استفاده از پروتز 2.ايجاد و تعريف اشكال مختلف چنگ زدن 3. كاليبره شدن سنسور ها 4.تعريف حالات عمومي و ويژه را نام برد.لازم به ذكر است كه سيستم فوق كاملا بيسيم بوده و با باطري هاي شارژي تغذيه مي شود. اين سيستم قابليت فراگيري دارد(آموزش پذير است) و با دستكشي كه شخص به دستش مي كند مي تواند حالات مختلف انگشتان را براي حالات خاص آموزش دهد.و يا بصورت همزمان سيستم را با حركات انگشتان دست ديگر كنترل نمايد.

تاریخ اظهارنامه: 1395/02/14
تاریخ ثبت: 1395/02/14
خلاصه اختراع:

دست هاي مصنوعي انواع گوناگون و متعددي دارند كه از ميان آنها پروتز هايي كه با قابليت هاي نزديكتري به نمونه دست طبيعي و زنده انسان هستند براي معلولان قطع عضو جذاب تر و كاربردي تر هستند.اما دستان با درجات آزادي بالا موانع بسياري مواجه اند از جمله كنترل و حركت جداگانه انگشتان ، حالت دهي شكل دست براي گرفتن اجسام مختلف و ....كه محققان راه هاي مختلفي را بررسي كرده اند كه بعضا براي بدن تهاجمي يا غير تهاجمي بوده است. از گروه تهاجمي مي توان به كاشت سنسور برروي عضلات دست و اعصاب آن اشاره نمود و همچنين از گروه غير تهاجمي مي توان به استفاده از سيگنال هاي حياتي بدن از جمله EEG,EMG,ENG و استخراج الگو از آن جهت حركت ارادي انگشتان شخص بيمار استفاده كرد.اما هردو گروه داراي هزينه هاي بسيار بالا ، ضريب خطا زياد ، سرعت پاسخ دهي نامطلوب، در موارد تهاجمي بودن همراه با درد و عوارض جانبي و.....همراه بئده است.حال راه حل جديدي را ما پيشنهاد مي دهيم كه با استفاده از دوربين كه در پروتز دست تعبيه شده است ،پروتز تصوير اجسام را گرفته و سپس با توجه به شكل جسم كه به وسيله ي پردازش تصوير به دست مي آيد ، بهترين نوع و حالت انگشتان را براي بيمار بدون اتلاف وقت و رنج و زحمتي انتخاب مي نمايد.

موارد یافت شده: 3